Får på pizzan. Eller i kebaben.
Läser nyheten om pizzerian som hade får i källaren. Och lite får känslan att folk kommer gå som tokiga och fråga sig "What, är kött dött djur?!". Fast jag vet att ingen kommer fråga sig det.
Egentligen är det väl en ganska fin idé att ha slakten så nära köttförsäljningen.
Visst, självklart får inte köttproducenterna förvaras sådär nere i en källare med annat livsmedel, eller slaktavfall ligga öppet. Hanteringen får skötas bättre.
Men ändå känns det som.. Tänk en pizzeria med tillhörande slakteri, där alla lagar för renhållning och slakt skulle följas och djuren skulle bo i en ladugård med fribete. Skulle det inte vara bra? Eller skulle det kännas märkligt främmande att gå tillbaka till något så gammeldags? Eller finns det redan?
//Marie
Egentligen är det väl en ganska fin idé att ha slakten så nära köttförsäljningen.
Visst, självklart får inte köttproducenterna förvaras sådär nere i en källare med annat livsmedel, eller slaktavfall ligga öppet. Hanteringen får skötas bättre.
Men ändå känns det som.. Tänk en pizzeria med tillhörande slakteri, där alla lagar för renhållning och slakt skulle följas och djuren skulle bo i en ladugård med fribete. Skulle det inte vara bra? Eller skulle det kännas märkligt främmande att gå tillbaka till något så gammeldags? Eller finns det redan?
//Marie
Kommentarer
Postat av: jordan shoes
http://sneakerace.com jordan shoes, nike shoes
http://www.sportemall.com/ NFL Jerseys
http://www.gainbling.com/ Tiffany and Co, Cheap Tiffany
http://www.originalace.uk.com/ Adidas shoes
http://www.luxuryou.uk.com/ Cartier Jewelry
Trackback